29 de novembre del 2011

Participació del Lluert i els Timbalers, a la Mostra del Bestiari Festiu de l'entorn rural, a Santafé del Penedés, diumenge 27 de novembre

Diumenge 27 de novembre, com ja us vam informar,  els Timbalers i el Lluert vam anar a Santa Fe del Penedés a la Mostra de Bestiari festiu de l'entorn rural. El Lluert anava com a representant dels reptils.


A més a més tambe tenia lloc el 15è aniversari de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya així com el Dia Europeu del Bestiari Festiu que va tenir lloc el 26 de novembre.

Va ser una sortida molt bonica de la us deixem tot seguit unes imatges. Entre les imatges podeu veure la del moment on el sr Lluís Puig i Gordi, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ens va fer una bonica dedicatòria al Lluert. Des d'aquí li volem donar les gràcies.




Post núm 140 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com 

17 de novembre del 2011

Participació del Lluert i els Timbaler, a la Mostra del Bestiari Festiu de l'entorn rural, a Santafé del Penedés el proper 27 de novembre

El proper 27 de novembre es conmemora el Dia Europeu del Bestiari Festiu. Amb motiu d'aquesta celebració i de la del 15è aniversari de l'Agrupació del Bestiari tindrà lloc la Mostra del Bestiari Festiu de l'entorn rural a Santa Fe del Penedés.  El lluert hi participa com a representant dels rèptils.

Els participants són:


- Cigonya Segunola de les Gunyoles d'Avinyonet (Alt Penedès)
- Pastor Jaume i les Ovelles de Bellvei (Baix Penedès)
- Lluert de Castellvell del Camp (Baix Camp)
- Fura de la Vegueria Penedès (Vegueria Penedès)
- Cuc de Molins de Rei (Baix Llobregat)
- Falcó Niku de Barcelona (Barcelonès)
 - Mulassa dels Pallaresos (Tarragonès)
 - Vaca d'Almoster (Baix Camp)
 - Gall de Parets del Vallès (Vallès Oriental)
- Ruc de la Granada (Alt Penedès)
- Gallet Tomaset de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
- Lo Tossino de Tàrrega (Urgell)
- Ase Innocenci de Vilassar de Mar (Maresme)
- Drac Parellot de Santa Fe del Penedès (amfitrió)
-  Drac de l'Agrupació (amfitrió)

L'acte començarà a les 10:30 amb una plantada. Desprès d'un seguit d'actes a les 12:30 cercavila pels carrers de Santa Fe del Penedès per acabar en una ballada de Lluïment sobre les 14:30. Al final hi haurà un dinar de germanor.

Trobareu tots els detalls a l'agenda del blog

Post núm 139 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com