28 de desembre del 2011

Participació dels timbalers en la vigilia de la Festa de la banya,

A les 12 de la nit del 27 de desembre a Castellvell del Camp desprès del repic de campanes un grup de valents timbalers i timbaleres sense por al fred i a la nit han participat en la vigilia de la Festa de la Banya, i ben sols que s'han trobat ja que no hi havia ningú pels carrers.

 De totes maneres alguns convilatans, en sentir el so dels timbals, han sortit al balcó i  ens han convidat a cava, galetes i rosquilles, que ens han sentat molt bé.

Us deixem amb unes imatges d'aquest esdeveniment.




Post núm 145 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com   

21 de desembre del 2011

Per a comprovar si us ha tocat la grossa de Nadal

El 22 de desembre és el dia de la Loteria i el 23 de desembre  el dia de la Salut.
Qui més qui menys té algún dècim o participació. Bé sigui per tradició, per oci o per necessitat tots pensem que ens pot tocar,  tot i que les possibilitats que ens toqui estàn al voltant d'un 5%. Peró malgrat tot esperem amb il·lusió el dia 22 no fos cas que les probabilitats fallin i sigui el nostre el númeret amb la grossa de Nadal.


Us deixem tot seguit amb un widget per a poder comprovar si serà el vostre dia de sort o be el de la salut !!Bones Festes!!



Post núm 144 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

9 de desembre del 2011

Nova pàgina al bloc: l'índex

Hem obert una nova pàgina al bloc de timbalers s'anomena índex. En aquesta pàgina trobareu les diferents entrades del bloc organitzades segons les etiquetes que posem als diferents articles que publiquem.

Trobareu la pàgina índex la primera de les pestanyes del bloc (1). Automàticament apareixen al costat dels articles recents la paraula "Nuevo!" (2) . D'aquesta manera podem  accedir ràpidament a la informació més recent del bloc.

Aquesta aplicació l'hem trobat remenant per la xarxa al blog de PCZEROS, on n'hi han moltes més. Us deixem amb l'adreça per si hi voleu fer una ullada. La veritat és que el blog dels companys de PCZEROS és molt interessant.

Esperem que la utilitat us sigui útil!!

6 de desembre del 2011

Calendari d'advent

Nadal és temps per a gaudir de petites coses. Avui,  remenant per la xarxa, hem trobat aquest bonic calendari d'advent per tal que pugueu cada dia fer una petita cosa.

Com tot calendari d'advent finalitza el dia 25. Apa doncs que us ho passeu molt be!!


Post núm 142 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

Versió del bloc per a mòbils smartphones

El blog de timbalers ja té versió per a mòbils smartphones. Si teniu l'aplicació de codis QR senzillament cal que utilitzeu la imatge de l'esquerra. 


En cas contrari, caldrà que utilitzeu aquest enllaç. 

Esperem que us sigui útil.




Post núm 141 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com