30 de gener del 2012

Ja hem fet el curs del Foc

Aquest diumenge 29 de gener, hem fet la primera sessió formativa i pràctica sobre la nova LLei del Foc. Al voltant de 45 membres de la nostra Associació han participat en ella. La resta ho farà el proper divendres 3 de febrer. La sessió l'han fet els Responsables de Grup Consumidor Reconegut Expert (RGCRE) de la colla, el Ramon, Jordi,  Xavi i Màrius. La part pràctica l'hem fet al pati del cole vell i l'ha coordinat el Jordi, el nou responsable dels lluertons.

Aquesta sessió ha servit per a fer les primeres proves tots aquells nens i nenes que voldran ser els lluertons. Els Lluertons seran els petits acompanyants del Lluert en les sortides amb foc. Aquest és un dels nous projectes que tenim per enguany. Una "cantera" d'on hauràn de sortir els futurs portadors del Lluert i els futurs Lluerts de Foc.

En acabar la sessió hem pogut dinar plegats al Bar de la Piscina, una bona paella.

Us deixem amb unes imatges de aquesta activitat.




Post núm 152*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com




27 de gener del 2012

Nova pàgina al blog Fes-te soci

Com ja sabeu arran de la darrera assemblea (divendres 20 de gener de 2012 a Cal Barantxò) és va acordar regular tot el tema de socis i pagament de quotes de soci.

Amb l'objectiu de facilitar-vos la feina hem obert una nova pàgina al blog s'anomena Fes-te Soci. En aquesta pàgina hi hem penjat el  formulari per a fer-vos soci.  Us animem a fer-vos de la nostre colla tenim molts projectes per a fer coses i tenim moltes ganes de fer-les. Volem anar creant poc a poc un  espai de trobada on tothom canalla i adults hi trobem el nostre lloc.

Tots el associats rebran un carnet de soci , com el veieu en la imatge que acompanya l'article. De moment no serveix per a res però ens agradaria amb el temps que pugui tenir algun tipus d'avantatge social, ja hi anirem treballant.

No dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol aclariment que necessiteu sobre el tema.

Post núm 151*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

Diumenge de formació a la nostra colla

Aquest diumenge 29 a les 12:00 a Cal Barantxó farem la sessió formativa del Curs del Foc, que determina la Llei del Foc.

Els professors seràn el Màrius, Ramon, Jordi i Xavi ja qué ells són els membres de la nostra colla que han rebut la formació específica com a Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com Experts (RGCRE).

Tothom que faci el curs quedarà reconegut com a consumidors reconeguts com experts (CRE).  I els hauren d'introduir dins la base de dades del foc de la Generalitat de Catalunya D'acord amb la normativa vigent cal ser CRE, pe a poder participar en els espectacles amb foc, el proper espectacle de foc que tenim és diumenge 12 de febrer a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.


Si teniu interès en aquest tema, tenim tota la informació actualitzada al nostre blog 


Post núm 150*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

20 de gener del 2012

Els Timbalers i el Lluert participarem de les Festes de Santa Eulàlia 2012 a Barcelona

Els Timbalers i el Lluert hem estat convidats a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona 2012 el proper diumenge 12 de febrer.


Durant la setmana prèvia del 5 al 12 de febrer el Lluert participarà en l'exposició "Animals del Bosc" al Palau de la Virreina. 

Us mantindrem informats


Post núm 149*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com

16 de gener del 2012

Assemblea ordinària divendres 20 de gener

Us convoquem a l'Assemblea Ordinària de l'associació de Timbalers el proper divendres 20 de gener a les 20:30 a Cal Barantxó.

Tots els membres de l'associació heu rebut per correu electrònic la convocatòria amb l'ordre del dia.

Us hi esperem.


Post núm 148 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com


3 de gener del 2012

Participació dels Timbalers en el Parc Infantil de Nadal 2012

Els Timbalers hem participat en el Parc Infantil de Nadal de Castellvell del Camp els dies 2 i 3 de gener de 2012 amb un taller de manualitats sobre la Festa del Lluert.

Pel nostre taller han passat més de 100 nens i nenes que han fet tot tipus de manualitats de la Festa del Lluert fins i tot alguns han fet el kit complert de dibuix, iman i titella.

Us deixem amb unes imatges d'aquesta participació.

 

Post núm 147 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com    

1 de gener del 2012

Feliç 2012

Des de Timbalers us desitgem un bon any!!!

Que tingueu uns 366 dies (enguany és any de traspàs) ben plens de salut, de feina i de diners. No us podem desitjar res més no trobeu???

I ens veiem aquí dintre de 366 dies!!

La felicitació que fem servir per a felicitar-vos l'entrada de l'any nou, l'ha fet la Fina Veciana i amb el seu permís la compartim amb tots vosaltres.







Post núm 146 *timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com