30 de març del 2012

Primera sessió del Taller de vestuari dels Lluertons i els Portadors del Lluert

Avui 30 de març a a les 20:00 tal i com hem informat ha tingut lloc la primera sessió del Taller de vestuari dels Lluertons i els Portadors del Lluert i ha estat molt prtofitosa. Hem fet una bona feina i la Susagna ja s'ha emportat per a treballar una bona proposta.

Us deixem amb unes imatges d'aquesta primera sessió.



Post núm 165*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com   

28 de març del 2012

Comencen els Tallers de Tallers per a la Festa de la Festa del Lluert 2012

Aquest divendres 30 de març primera sessió del nou Taller de vestuari de Lluertons i portadors del Lluert. La tallerista serà la Susagna Navó  qui ja va dirigir el taller de vestuari reciclat de l'any passat, a qui veiem en una imatge d'aquell taller.

El taller de vestuari dels Luerts i portadors del lluert, donarà eines, per dissenyar i confeccionar els vestuaris dels Lluertons i dels Portadors del Lluert. Ambdós, vestuaris de foc.


La tallerista treballarà en les primeres sessions en el disseny dels vestuaris amb els/les participants i aquests hauran de treballar a casa en la confecció a partir d’aquest disseny comú.  En les següents sessions, i a partir del treball fet a casa, la tallerista assessorarà sobre els resultats de la confecció.


El taller s'impartirà a Cal Barantxó i les dates del taller son:


  • Divendres 30 març de 20:00 a 22:00h
  • Dimarts 10 abril de 19:00 a 21:00h
  • Dimarts 25 abril de 19:00 a 21:00h
  • Dimarts 9 de maig de 19:00 a 21:00h


Les inscripcions s'han de fer a l'Ajuntament. Us deixem tot seguit amb el cartell del taller.



Post núm 164*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com    

20 de març del 2012

Segona sessió del Taller d'il·lustració del conte del Lluert

Dissabte 17 de març varem fer la segona sessió del Taller d'Il·lustració del Llibre del Lluert, també va ser una jornada molt intensa de treball que va donar uns dibuixos molt bonics. I és que poc a poc el llibre del Lluert va prenent forma.

Podreu comprar el conte de "La llegenda del Lluert de Castellvell del Camp", per Sant Jordi.

Post núm 163*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com    

Taller d'arranjament de timbals 17/03/2012

Dissabte 17 de març a Cal Barantxó va tenir lloc un interessant Taller d'Arranjament de timbals, conduit pel Titus Prats.

Vam aprendre moltes coses, a muntar i desmuntar un timbal, a canviar la pell foradada, a tensar cordes.., és a dir tot un munt de tècniques per a tenir cura nosaltres mateixos dels nostres instruments.

Us deixem tot seguit amb unes imatges d'aquest taller.




Post núm 162*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com    


13 de març del 2012

Actuació a l'Escola Maria Cortina, 12/3/2012

Tal i com ja us varem informar avui dilluns 12 de març hem fet una actuació a l'escola Maria Cortina de Reus.

Us deixem tot seguit amb unes imatges d'aquesta actuació.





Post núm 161*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com     

Taller d'il·lustració del llibre del Lluert

Com ja sabeu , l'any passat en el decurs del Taller d'escriptura dels Tallers per a la Festa i sota la direcció de l'Aleix Cort, es va el·laborar la Llegenda del Lluert.

La llegenda del lluert és la història que dona cos i vertebra la Festa del LLuert, i que dona sentit a totes les actuacions que es facin a Castellvell del Camp dins el projecte de la Festa del Lluert.

Es per aixó, que per tal d'incloure dins l'imaginari popular de Castellvell del Camp aquesta història, que ens hem plantejat coma primer pas l'objectiu de fer un llibre de contes,  que adreçat al públic infantil reculli  la llegenda.

Per tal d'il·lustrar el conte hem organitzat un Taller d'Il·lustració, la primera sessió va tenir lloc dissabte 10 de març i la segona tindrà lloc el dissabte 17 de març. Els il·lustradors són els timbalers i timbaleres de la nostra associació, així com algún petit lluertó de nova incorporació.

Aquest llibre veurà la llum si tot va be per Sant Jordi, i esperem ser el "Top ten" en vendes de Castellvell del Camp.

Us deixem tot seguit amb unes imatges del Taller.




Post núm 160*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com    

8 de març del 2012

Propera sortida Escola Maria Cortina, 12/3/2012

El proper dilluns 12 de març farem una actuació a l'Escola Maria Cortina de Reus. 


Actuarem en el marc de les activitats organitzades per l'escola i l'AMPA al grup d'escolars francesos que durant aquests dies estant fent un intercanvi amb alumnes de l'escola Maria Cortina.






Post núm 159*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com   


El Doodle de Google per al 8 de març dia de la dona

Un cop més Google ens ha sorprès amb un nou Doodle, i aquesta vegada com no podria ser menys és per a conmemorar el 8 de març.


El Doodle és la modificació del logo de Google  que fan per a conmemorar alguna cosa. El primer Doodle es va penjar el 30 d'Agost de 1998 ara fa ja 13 anys. Podeu consultar tots els Doodle al següent link:  google.com/doodles

En aquest site hi trobareu animacions, vídeos i fins i tot minijocs que han anat sortint en aquest temps.
Els visitants podreu  inserir una moneda i jugar al PAC MAN , veure una pel·licula de Charlie Chaplin, o tocar la guitarra.  

La ídea de fer el Doodle va sortir quan els fundadors de Google Larry y Sergey, van jugar amb el logotip per a confirmar la seva assistència al festival del Burning Man,  que té lloc a Nevada, i l'objectiu  era informar de manera cómica als usuaris que els fundadors estaven "fora de l'oficina"

Si voleu propossar noves idees per a fer un Doodle podeu fer arribar les vostres propostes a: proposals@google.com 


Post núm 158*timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com