28 de juliol del 2012

Participació dels Timbalers a la I Festa d'Entitats les "Barraques de Castellvell del Camp"

Dissabte 28 de juliol va tenir lloc a Castellvell del Camp la 1a Festa d'Entitats de Castellvell del Camp. Amb el pavelló omplert de gent vam escoltar als Da igual i punto així com a SAMUEL LOBZ, i a MARK VIK & PAU MARTIN. Tothom s'ho va passar d'alló més be

Al Pavelló vam compartir espai amb les Barraques dels Banyuts Castellvell del Camp, grup de Joves de Castellvell, Colla Els Pirats i la Penya Barcelonista Castellvell. A la nostra barraca el producte estrella va ser la "Barraka" un delicios combinat sense...alcohol tambe oferiem sangria que acompanyava la nostra especial el "Talo o xis-xas" un xorís cassolà embolicat amb una crepe de moresc i per acabar una mica de dolç, Torrades de Santa Teresa, vaja que molt bo tot. A més a més vam repartir entre la gent unes boniques polseres amb llum que van fer "furor". Amb aquest acte es van tancar els actes de la Festa Major 2012.

Us deixem amb unes imatges d'aquest esdeveniment.



Post núm 203 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

22 de juliol del 2012

Vermut de Festa Major 2012, 22 de juliol de 2012

Dins els actes de la Festa Major de Santa Anna 2012, el diumenge 22 es va fer el Vermut de Festa Major .

Les diferents entitats que hi van participar, la Penya del Barça, el grup de Joves, els Banyuts  i la Colla els Pirats a més a més dels Timbalers vam oferir a tota la gent que s'hi va acostar una gran quantitat de "delicatessen".

Els timbalers que ja som tots uns experts i dominem l'art de les truites en vam fer de quinze gustos diferents, i no us enganyem pas ho podeu vosaltres mateixos en el reportatge que us adjuntem tot seguit.




Post núm 202 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com   

20 de juliol del 2012

Festa Major 2012, 20 de juliol de 2012

Per la Festa Major presentació oficial dels alumnes de  l'Escola de Música Tradicional de Castellvell del Camp (ESMUTCAS).

Ens vam trobar a Cal Barantxó per a fer les fotos oficials dels participants als Tallers d'estiu de Flabiol, Gralla i Batucada. Tots amb les samarretes liles que vam fer quedàvem molt be.

També els lluertons anàven tots vestits i preparats per a la seva primera actuació de Festa Major. I com no el grup de timbalers acompanyats pels nens i nenes que participen a l'activitat extraescolar de timbals a l'Escola Santa Anna. Tots junts preparats per a fer ballar a la gent amb la nostra música. I al mig de tots el Lluert carregat d'aigua per a mullar a tots els valents que es posin al seu davant. I per acabar de completar els gegants de Castellvell, l'Isidret, la Cuca i els Banyuts... Tots els elements a punt per a començar la Festa Major 2012. 

Bona Festa Major!!!!








Post núm 200 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com 

15 de juliol del 2012

Festa del Lluert 2012

I per fi arriba la Festa del Lluert 2012. Enguany l'hem fet diumenge 15 de juliol. Al matí hi va haver l'assaig general. Vegeu tot seguit unes imatges.





A la tarda hi va haver la representació de la Llegenda del Lluert de Castellvell del Camp. Us deixem amb el vídeo de la Festa del lluert 2012. Desprès de la representació teatral hi va haver el Bateig de foc dels lluertons del Lluert apadrinats per la colla infantil dels Diables de la Selva del Camp.



Post núm 199 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

14 de juliol del 2012

El lluertons a punt per al seu bateig de Foc

Diumenge 15 de Juliol en acabar la representació de la Llegenda del Lluert, els lluertons faran la seva presentació oficial. El bateig de foc anirà a càrrec de la Colla dels Diables petits de la Selva del Camp. Vegeu unes imatges de l'assaig dels Lluertons del Lluert per a la seva posada de llarg. Quin goig que fan!!!



Post núm 198 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com   


13 de juliol del 2012

Festa del Lluert 2012


Ja està tot a punt per a la Festa del Lluert. Ja tenim el cartell de la Festa que ens ha fet la Magda Mestres tal i com ja ens va fer l'any pasat. El veureu penjat a l'entrada del poble.

En acabar la representació de la llegenda del Lluert hi haurà la presentació dels lluertons que estaràn apadrinats per la colla infantil dels Diables de la Selva.

No us la podeu perdre!!!


RECORDATORI DE LA FESTA:

Data: 15/7/2012
LLoc: Camp de futbol vell
Hora: 20:30
Públic: Adreçat a tots els públics

Post núm 197 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

Imatges del taller d'estiu de Batucada de l'ESMUTCAS

El taller d'estiu de batucada que hem organitzat des de l'ESMUTCAS va molt bé. Amb moltes ganes tots els participants estan preparant la seva actuació durant la Festa Major d'enguany a Castellvell del Camp, el proper 20 de juliol no us la podeu perdre.

Us deixem amb unes imatges del Taller.





Post núm 196 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

10 de juliol del 2012

Finalitza el Taller de tècniques d'interpretació al carrer

Dilluns 9 de juliol la darrera sessió del Taller de tècniques del teatre al carrer que ens ha fet l'Isaac Morera.

Com diu el refànyer popular "el peix ja està al cove". Diumenge a les 13:00 hores hi haurà l'assaig general i a les 20:30 la representació de la Llegenda del Lluert i la presentació dels lluertons.

Us hi esperem!!

Us deixem amb unes imatges d'aquesta sessió del taller de teatre.



Post núm 195 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

9 de juliol del 2012

Taller de domassos de la Festa del LLuert, 08/7/2012

El dia ens ha acompanyat i avui hem fet el darrer taller de la Festa del Lluert 2012, el Taller de Domassos.

Tot i que esperàvem que vingues més gent, al final hem fet una trentena de domassos dels 100 que hi havía previstos.  Si més no aquests domassos fets serviràn per engalanar el poble per a la Festa del Lluert i la Festa Major.

També hem aprofitat per a que la Magda Mestres ens fes el cartell  convidant a la Festa del Lluert,  que serà el proper diumenge 15 de juliol a les 20:30 al camp de futbol vell.


Us deixem amb unes imtages de l'acte:



Post núm 194 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

6 de juliol del 2012

Diumenge 8 de juliol Taller de Domassos de la Festa del Lluert

Diumenge 8 de juliol no us podeu perdre el Taller de Domassos de la Festa del Lluert.

A partir de les 10:00 al Parc de les Oliveres veniu a fer el vostre domàs per a la Festa del Lluert i per la Festa Major, el taller és gratuít.

A més a més podreu trobar la placa de cava del Lluert, a la nova reunió d'intercanvi de plaques de cava i a les dotze a la piscina us podreu banyar per l'esclerosi múltiple, un molt bon pla per al matí de diumenge.






Post núm 193 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com