9 d’octubre del 2012

Participació de Lluert i Timbalers en la Festa del 35 aniversari de la Roda, 7 d'octubre de 2012

Com ja us vam anunciar, diumenge 7 d'octubre de 2012 el Lluert i els timbalers vam participar en la Festa del 35è aniversari de la Fundació la Roda. Tota aquesta Festa s'havía d'haver fet el 20 de maig durant la Festa de la Tamborinada, que es va haver de suspendre per les inclemències metereològiques.

Al final és va decidir fer la festa atès que corresponia al 35è aniversari i es va organitzar al recinte firal de Montjuïc, concretament al Pavelló d'Itàlia Z6. La festa va començar a les 10:00 del matí i va acabar passades les 15:00 de la tarda.  I va haver-hi de tot grups d'animació, tallers, rocòdrom i ludoteca. Entre els grups de cultura popular hi van participar, els Gegants de Ribes, els Falcons de Piera, els gegants i capgrossos de la Fundació la Roda, l'Esbart Sant Martí de Torrelles de Llobregat, la Colla Sardanista Xàldiga de Barcelona i per supossat els Timbalers i el Lluert de Castellvell del Camp.

Una festa molt bonica on tothom s'ho va passar d'allò més bé. En les imatges hi podeu veure gent coneguda com l'alcalde de Barcelona en Xavier Trias, la periodista Mónica Terribas, o el president Jordi Pujol. El Lluert va fer ballar a la canalla i els va mullar força, és molt divestit veure com s'ho passan de bé cridant que el lluert els hi tiri aigua.

Us deixem doncs amb unes imatges d'aquesta activitat.



Post núm 208 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com  

3 d’octubre del 2012

Tocanet.cat, el portal de la música tradicional

Si us agrada la música tradicional no deixeu de visitar el Portal de la música tradicional tocanet.cat . 
Un espai que us permetrà introduir-vos en el món de la música tradicional d’una manera entenedora,  si necessites ampliar els teus coneixements de música o simplement vols compartir el teu repertori amb la resta de músics d’arreu, en aquest lloc web trobaràs la comunitat 2.0 de la música tradicional. 


Post núm 207 * timbalers.castellvelldelcamp@gmail.com